Beneteau Antares 780

2015

Skønt agterdæk med mulighed for stor siddegruppe med bordløsning som kan omgøres til fin solplads. God sikker adgang til badeplatform med badestige. Via skydedøre adgang til rummelig lys salon med lækker styreplads og god komfortabel siddegruppe med bordløsning som også kan omgøres til dobbeltkøje. Smart velfungerende pantrysektion med alle fornødenheder. Fremme yderligere dobbeltkøje i forbindelse med fint toiletrum. Masser af funktionelle løsninger og et dejligt lysindfald gør båden attraktiv for familie som søger en velfungerende turbåd. Båden er topudstyret og er med en Yamaha 150HK der har gået 275 timer som altid er blevet passet og serviceret. Båden er i forår 2022 opdateret med bl.a. Autopilot, VHF, AIS, og Trimflaps, Havneplads Brøndby havn og Båd trailer kan tilkøbes.

Type Motorbåd
Længde 7,23 m
Bredde 2,78 m
Vægt 1800 kg
Udstyr  Badestige, Navigationslys, Badeplatform med Teak, Fuld kaleche, Skydetag, Trykvand/koldt, Køleskab, Radio/højtalere, Toilet, Gulvtæppe i Cockpit, Bord i Cockpit, Bord til Agterdæk, LED lys i div. rum, 

Navigation: Lawrence HDS7, Ekkolod,  Raymarine Autopilot, AIS, Garmin VHF, Aut. Mente marine niveau regulering, Lenco Trimflaps. 

Motor Yamaha F150, Timer 275
Brændstof  Benzin
Sovepladser 4+ Pers
Skrog Glasfiber
Hjemhavn Brøndby havn
Scroll to Top