BETINGELSER & VILKÅR

Dansk Sejl & Motor ønsker at levere branchens bedste produkter og service. Dansk Sejl & Motor sælger en bred vifte af produkter. Alle produkter lever op til dansk lovgivning. Dansk Sejl & Motor opdateres løbende. Priser er angivet i danske kroner (DKK), og prisen er opgivet inkl. moms. Alle priser er dagspriser, der opdateres løbende. 

Dansk Sejl & Motor forbeholder sig retten til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk genereret. Ordrebekræftelsen der udsendes, er således en kopi af indkøbskurven, og ikke en accept af at handlen gennemføres.

Ved prisfejl vil Dansk Sejl & Motor kontakte dig, og du vil til enhver tid kunne ophæve købet.

Køber:
Dansk Sejl & Motor kan kun indgå aftaler med personer over 18 år. Aftalen indgås på Dansk.
Det er altid kundens eget ansvar at opbevare en kopi af fakturaen, men bliver den væk, vil Dansk Sejl & Motor forsøge at hjælpe med en ny.
Et køb foretages ved, at de ønskede produkter/ydelser lægges i kurven. Herefter indtastes leveringsønske, og derefter vælges en af betalingsmulighederne. 

Sælger:
DANSK SEJL OG MOTOR ApS
Brøndby Havnevej 19
2650 Hvidovre
Tlf.: 77 340 828
Cvr. 33 966245
salgskontoret@dansksejlogmotor.dk

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen og/eller ydelsen til dig. Den dataansvarlige hosDansk Sejl & Motor

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på Dansk Sejl & Motor.

Betaling
Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, VISA, ViSA Elektron, Mastercard, Beløbet opkræves i DKK. Beløbet vil først blive fratrukket din konto, når varen er sendt fra Dansk Sejl & Motor lager i Brøndby. Betalingen sker på en krypteret forbindelse (SSL), dermed er dine oplysninger beskyttet.

Ejerforhold
Dansk Sejl & Motor forbeholder sig ejendomsretten til de leverede varer, indtil hele købesummen inkl. fragt er betalt. Køber forpligter sig til at holde de leverede produkter skadesfri og forsikret, indtil hele købesummen er betalt. 

Levering
Fragten beregnes automatisk ved afslutning af handlen. Levering vil normalt ske 3-4 hverdage efter ordre er modtaget hos Dansk Sejl & Motor . I travle perioder vil Dansk Sejl & Motor ikke kunne overholde normallevering men levere så hurtigt så muligt.

Du modtager en e-mail, når pakken sendes fra Dansk Sejl & Motor lager. 

Dansk Sejl & Motor samarbejder med GLS og Danske Fragtmænd – hvilken afhænger af størrelse og vægt – men altid den billigste løsning af disse. 

Levering af påhængsmotorer sker dog altid med Danske Fragtmænd.

Levering med Danske Fragtmænd kræver kundens underskrift ved leveringen. Kunden får en mail med et fragtbrevsnummer og et link til fra Danske Fragtmænd, og kan via det følge leverancen. Det er muligt at aftale præcise leveringsbetingelser med fragtcentralen. Hvis modtageren er ikke hjemme når Danske fragtmænd ankommer, flyttes varen til nærmeste Fragtterminal. I dette tilfælde kan modtageren bestille den 2. levering mod ekstra betaling til Danske Fragtmænd. Alternativt kan man selv afhente varen på nærmeste Fragtterminal.

Find nærmeste fragtcentral her:
https://www.fragt.dk/kontakt/kundeservice-og-salg/

Påhængsmotorer levering priser:
2.5 HK – 30 HK 299,- DKK.
60 HK – 130 HK 499,- DKK .

Andre varer end påhængsmotorer leveres med GLS pakkeshop løsning til følgende priser:
0 – 5 kg – 59 kr.
5 – 10 kg – 79 kr.
10 – 15 kg – 119 kr.
15 – 20 kg – 139 kr.


Det er også muligt at afhente en vare eller returnere en vare på Dansk Sejl & Motor ´s fysiske adresse.

DANSK SEJL OG MOTOR ApS
Brøndby Havnevej 19
”Brøndby Havn”
2650 Hvidovre
Afhentningstider:
Mandag – Fredag 09.00 – 15.30

Det er ikke muligt at se/afprøve varen. Vores lagermedarbejdere kan udlevere varen, men medarbejderne kan IKKE være behjælpelig med spørgsmål om varen. Har du spørgsmål til en vare så kontakt venligst vores kundeservice på mail. 

Det er Dansk Sejl & Motors  ansvar i samarbejde med vores transportør, at du modtager din vare i ordentlig stand. Ved modtagelse af varen skal du kontrollere denne for fejl/mangler. Skulle din vare være beskadiget ved modtagelse, skal du påpege dette over for transportøren. Herefter skal du straks kontakte Dansk Sejl & Motor . Husk altid at oplyse ordrenummer ved henvendelse til Dansk Sejl & Motor . 

”Ready-to-go” PDI/Pre Delivery Inspection
I forbindelse med køb på Dansk Sejl & Motor kan du vælge om du selv skal klargøre dit produkt eller lade Dansk Sejl & Motor stå for opgaven. Nødvendige manualer medfølger til dit brug. Vi henviser i øvrigt til motorens datablad. Har du valgt at tilkøbe ydelsen ”Ready-to-go” PDI og vi er påbegyndt denne tilvalgsydelse accepterer du ved bestilling af din fortrydelsesret på denne tilvalgsydelse bortfalder når ydelsen er udført.

Købeloven
Når du handler hos Dansk Sejl & Motor som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser.

På varekøb har du til gengæld reklamationsret i 2 år. Erhvervskunder har 6 mdr. reklamationsret på varekøb.

Reklamation
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til Dansk Sejl & Motor inden rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter du har modtaget varen er reklamationen rettidig os i hænde.

Ved reklamation/mangler bedes du sende en mail til Dansk Sejl & Motor

Du bedes angive hvori manglen består og medsende din faktura til Dansk Sejl & Motor.

En servicemedarbejder vil herefter tage stilling til om reklamationen berettiget. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, forkert olievalg eller manglende olie, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvis servicemedarbejderen beder om at få sendt varen retur, vil du på mail modtage instruks hvorledes du returnerer varen.

Når vi modtager varen retur til os, vil en medarbejder kontakte dig på telefon/mail med info om det videre forløb.

Vi refunderer vi dine fragtomkostninger svarende til vores fragtomkostninger ud af huset på den købte vare. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi refunderer dog kun dit udlæg til fragt såfremt du fremsender dit bilag som dokumentation for fragtomkostningen. 

Fortrydelsesret
Ifølge dansk lovgivning har du som forbruger 14 dages retur på varer købt på internettet. De 14 dage starter fra den dag du modtager/afhenter varen. 

Har du valgt at tilkøbe ydelsen ”Ready-to-go” PDI til dit motorkøb, og vi er påbegyndt denne tilvalgsydelse accepterer du ved bestilling, at din fortrydelsesret på denne tilvalgsydelse bortfalder når ydelsen er udført af Dansk Sejl & Motor.

Du må gerne pakke din vare ud for at besigtige varen blot du ikke forringer varens salgsværdi. For at vi kan krediterer varen til fuld pris skal den leveres tilbage i samme stand som ved købet. Har du påfyldt væsker f.eks. olie eller benzin og/eller bærer din vare præg af at have været brugt vil den ikke blive krediteret til fuld pris. Har du ligeledes valgt ydelsen ”Ready-to-go” PDI kan denne ikke krediteres. 

Brugte varer har IKKE samme salgsværdi og du må forvente af få ca. 10-30% retur af nyprisen for varen. 

BEMÆRK da Dansk Sejl & Motor sælger varer i original specialfremstillet emballage skal varen returneres i samme
ikke beskadiget komplette emballage. Såfremt dette ikke er opfyldt til fulde, vil vi IKKE kunne tage produktet retur.  

Reglerne foreskriver at du som forbruger skal sende en mail til Dansk Sejl & Motor inden for 14 dage og derefter har 14 dage til at returnerer varen. 

Dansk Sejl & Motor har ikke brug for at du giver besked på forhånd omkring returneringsforhold – du sender blot/eller leverer blot varen retur til Dansk Sejl & Motor

BEMÆRK da Dansk Sejl & Motor sælger varer i original specialfremstillet emballage skal varen returneres i samme ikke beskadiget komplette emballage. Såfremt dette ikke er opfyldt, vil Dansk Sejl & Motor ikke kunne tage produktet retur.  

I forsendelsen bedes du lægge en kopi af din følgeseddel eller faktura med påført meddelelse hvorfor du ønsker at returnerer produktet. Så ordren kan identificeres.

Få arbejdsdage efter modtagelsen af din returnering vil Dansk Sejl & Motor returnerer dig for varen.
Pengene tilbageføres til det betalingskort du benyttede ved købet. Har du IKKE benyttet et betalingskort til købet, bedes du angive dit kontonummer i den mail du kar skrevet vedr. returneringen.

Har du IKKE fået pengene retur inden 14 arbejdsdage skal du straks kontakte Dansk Sejl & Motor.

Manglende afhentning/Nægtet modtagelse:
Hvis du ikke afhenter din ordre eller nægter modtagelse vil udgiften til at få varen retur samt evt. lagerudgifter hos fragtmanden blive fratrukket din ordre. Beløbet vil variere afhængig af hvordan vi har leveret din ordre og hvilke øvrige omkostninger der er.
Ved returnering betaler du for returfragten og du er ansvarlig for forsendelsen indtil Dansk Sejl & Motor har modtaget den. Du er ansvarlig for at gemme information omkring din returfragt således så den kan spores. 

Ansvarsfraskrivelse
Dansk Sejl & Motor har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. 
Dansk Sejl & Motor afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og du opnår kun de garantier, som producenten udsteder.

Forbehold for ændringer:
Dansk Sejl & Motor forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Scroll to Top