Det skal ikke være besværligt at være bådejer

Vi kender både til glæderne ved at eje en båd, men også til de udfordringer, vi ved, der også følger med livet på vandet. Derfor er vi mere end en bådmægler. Vi er de bådfolk, der har din ryg i alle situationer i bådlivet:

Når du drømmer om at navigere de blå bølger med en (ny) båd under fødderne… Vi er her for at guide dig gennem udvælgelsen og købet med indsigt og ærlighed. Se vores nye både her og vores brugte både her.

Når teknikken driller, eller du står over for uventede udfordringer… Vores ekspertise inden for motorer og vedligehold sikrer, at du hurtigt er tilbage på vandet. Her kan du bestille tid på bådværkstedet.

Når uheldet er ude, og du har brug for hjælp… Vi står klar med råd og assistance, når du skal hæve, bjærge eller bugsere, så du og din båd er i sikre hænder. Brug for hjælp? Find den her.

Når tiden kommer til at sige farvel til din båd… Vi hjælper dig med at finde den næste ejer, der vil værdsætte hende lige så højt som dig. Få en (gratis og uforpligtende) salgsvurdering her.

Eller når du bare har et spørgsmål eller brug for et godt råd… Vores dør er altid åben for dig, så det er bare at stikke hovedet forbi. Vi bor i Brøndby Havn – lige her.

At være bådejer skal ikke være besværligt, for så er det jo ikke det eventyr, du drømte om, det skulle være. Så med et team af erfarne båd-folk, der vil hjælpe dig med at gøre din oplevelse som bådejer så ubesværet som muligt, er vi ikke bare Dansk Sejl & Motor…

Vi er Martin, Frederik, 2 x Claus, Rasmus, Patrick, Henrik, Brian og Dorte.

Vi er medlem af brancheforeningen

Skib&båd
Scroll to Top